Knippen met groene vingers

Specialisten in haar- en huidverzorging: dat is wat Christiaan Lifestyle Salon & Spa te bieden heeft. En ze hebben er ook nog een prachtig verhaal bij. Over vergroeningsdrang waar de klant van profiteert. Het tipje van de sluier leest u op deze pagina. Het hele verhaal? Dat hoor én ervaar je aan de Nieuwe Binnenweg.

Bekijk video

Olleke Bolleke verwelkomt de winter

De winter komt eraan, en dat betekent dat de winterjassen, mutsen en sjaals aangetrokken kunnen worden. Wie deze items zoekt voor baby’s en kinderen, 
moet zeker eens een kijkje nemen bij Olleke Bolleke in Capelle aan de IJssel.

Bekijk video

SHIN & YOSHI: de ideale combinatie

De vrouw die er hip en stijlvol uit wil zien, hoeft maar één ding te doen: naar de Bermweg in Capelle aan den IJssel rijden. In die winkelstraat bevinden zich zowel SHIN damesmode als YOSHI schoenen. “Wij kunnen vrouwen voorzien van een complete nieuwe outfit.”

Bekijk video

Lebbink Een rotterdamse belevenis

Al veertig jaar is café Lebbink een geliefde, gezellige ontmoetingsplaats in Hillegersberg. Lebbink is breed bekend en trekt gasten uit heel Rotterdam en omstreken.

Bekijk video

Van Eijk Sfeervolle Huiskamer

Café Van Eijk is een begrip in Hillegersberg. De inrichting van de royale ruimte en de vele ramen geven deze zaak een eigen sfeer en om de een of andere reden trekt het ook zijn eigen publiek. Iedereen, jong en oud, stapt gemakkelijk over de drempel en eenmaal binnen voelt het als thuis.

Bekijk video

Verrassend verse vis

Crisis? Niet bij Visgilde Vermaas. De visspeciaalzaak, gevestigd in winkelcentrum Prinsenland, ziet na vierenhalf jaar het klantenbestand nog altijd groeien. Het geheim? Kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Bekijk video

De Roode Leeuw

Op dit moment is het wildseizoen weer aangebroken en wild staat dan ook volop op de kaart met b.v. hazenrug en fazant geschoten in Nieuwerkerk.

Bekijk video

Shining like a star

Droomt u al jaren van prachtig glanzend haar? Zoals dat van de Hollywoodsterren? Dan bent u bij Claudia en Larissa van L&C Haarsalon in het Rotterdamse Lage Land aan het juiste adres. “Iemand gaat pas bij ons weg als we tevreden zijn.”  

Bekijk video

Succesvolle EK-actie Shoe Club

Hugo Borst, Ted Langenbach en de mensen van Cruyff Classics verzamelden zich op zaterdagmiddag 26 mei in de Shoe Club in Rotterdam. Reden? Er werden zogeheten petje-op-petje-af-quizjes gespeeld met het winkelend publiek. 

Bekijk video

64ste CHIO Rotterdam Magische belevenis

Van 20 tot en met 24 juni is het Kralingse bos weer ‘the place to be’  voor iedereen die de magie van het CHIO Rotterdam wil meebeleven. 

Bekijk video

Voorbrood Meubelen

Hoe woont u morgen ?

Zoveel mensen zoveel woonwensen. Logisch, want niets is persoonlijker dan de inrichting van uw interieur. Uw huis is de plek waar u ontspant en geniet, waar u comfort, geborgenheid en gezelligheid voelt, kortom: uw thuis. U weet wat u wel of juist niet mooi vindt, maar voor het vinden van de perfecte meubelcombinaties in kleuren en stijlen en geheel passend bij uw kwaliteitseisen, is een deskundig advies erg prettig. En een ruime keuze natuurlijk! 

Bekijk video

Ontdek de Schiedamse schatten

Schiedam is een historische stad aan het water onder de rook van Rotterdam. De Schie kronkelt dwars door de historische binnenstad met talloze verwijzingen naar de tijden van weleer. 

Bekijk video

Prego! Woman luxury

Alles klopt bij Prego! De locatie op De Meent als een van DE shopping area’s van Rotterdam, de etalage waar een combinatie van zachte pastels en vrolijkmakende knalkleuren je aandacht trekken, het interieur met een keur aan voortdurend wisselende collecties kleding, schoenen en accessoires en de gezellige koffietafel midden in de winkel! 

Bekijk video

VIDEO LANCERING; De Rotterdam Restaurantgids & App

RotterdamCulinair.nl lanceert de Rotterdam Restaurant Gids & App voor iPhone en Ipad.

Bekijk video