24.04.2012
3041
Views

Punt Uit Op Stap met Peter Bonthuis en Jan Dirk Stouten

Ze zijn ‘on speaking terms’, maar in de tijd dat Peter Bonthuis directeur van Sparta was en Jan Dirk Stouten sportverslaggever bij RTV Rijnmond wilden de beide sportfanaten het nog wel eens oneens zijn over de manier waarop zaken gecommuniceerd of benadrukt werden. 

Punt Uit nam de twee mee Op Stap voor een uitgebreide lunch naar (eet)café Van Eijk in Hillegersberg. Een plek waar het voortdurend streven naar kwaliteit en passie voor het vak hoog in het vaandel staan. Dat bleek uitstekend te passen bij de karakters van onze gasten. 

Download bijlage (PDF)Terug naar rubriek Op stap met

Reacties op dit artikel
Plaats hier uw reactie

Op Stap! Alexandra van Huffelen en Hedwich

30.10.2012
2729
Views

‘Rotterdam is geen fashionstad en dat moeten we ook niet willen. Wij hebben andere kwaliteiten.’ Eens of oneens? Hairstylist en couture-addict Hedwich Vigelandzoon, die na ruim twaalf jaar buitenland ‘back in town’ is, gruwelt van die stelling en ziet een wereld aan fashion en lifestyle- potentieel in onze rauwe Maasstad. 

Meer..

Punt Uit Op Stap met Sabine Bruijnincx en Heleen Hameete

17.08.2012
2674
Views

De wereldhaven en het wijktheater

Meer..

Punt Uit Op Stap met Natasja Morales en Erwin Zimmerman

05.06.2012
2805
Views

Ze leefden als dubbeltjes en dan kun je geen kwartje worden volgens het bekende gezegde. Natasja Morales en Erwin Zimmerman groeiden op in dezelfde straat in het Oude Westen van Rotterdam, maar kenden elkaar niet.

Meer..