17.08.2012
2673
Views

Punt Uit Op Stap met Sabine Bruijnincx en Heleen Hameete

De wereldhaven en het wijktheater

De locatie voor onze avond Op Stap met… is bewust gekozen. Aan het water, met voorbijvarende bootjes en nautische dynamiek. Niet direct aan de Maas, wel in de wijk. In restaurant de Prins aan riviertje de Rotte, naamgever van de stad, worden we ontvangen door gastheer/eigenaar Simon Wijers. We beginnen op het terras met een mooi glas Cava. Simon is een groot liefhebber van wijnen en heeft een wijnkaart met ruim 200 wijnen die allemaal per glas geschonken worden. Waar vind je dat elders?

Download bijlage (PDF)Terug naar rubriek Op stap met

Reacties op dit artikel
Plaats hier uw reactie

Op Stap! Alexandra van Huffelen en Hedwich

30.10.2012
2729
Views

‘Rotterdam is geen fashionstad en dat moeten we ook niet willen. Wij hebben andere kwaliteiten.’ Eens of oneens? Hairstylist en couture-addict Hedwich Vigelandzoon, die na ruim twaalf jaar buitenland ‘back in town’ is, gruwelt van die stelling en ziet een wereld aan fashion en lifestyle- potentieel in onze rauwe Maasstad. 

Meer..

Punt Uit Op Stap met Natasja Morales en Erwin Zimmerman

05.06.2012
2804
Views

Ze leefden als dubbeltjes en dan kun je geen kwartje worden volgens het bekende gezegde. Natasja Morales en Erwin Zimmerman groeiden op in dezelfde straat in het Oude Westen van Rotterdam, maar kenden elkaar niet.

Meer..

Punt Uit Op Stap met Peter Bonthuis en Jan Dirk Stouten

24.04.2012
3041
Views

Ze zijn ‘on speaking terms’, maar in de tijd dat Peter Bonthuis directeur van Sparta was en Jan Dirk Stouten sportverslaggever bij RTV Rijnmond wilden de beide sportfanaten het nog wel eens oneens zijn over de manier waarop zaken gecommuniceerd of benadrukt werden. 

Meer..