07.06.2012
2534
Views

64ste CHIO Rotterdam Magische belevenis

Van 20 tot en met 24 juni is het Kralingse bos weer ‘the place to be’  voor iedereen die de magie van het CHIO Rotterdam wil meebeleven. 

Magische belevenis in het Kralingse bos

Het Rotterdamse Concours Hippique International Officiel behoort tot één van de acht paardentopsport evenementen in de wereld waar de FEI Nations Cup™ verreden wordt en na het succesvolle verloop van het FEI EK Dressuur, dat vorig jaar voorafgaand aan het CHIO Rotterdam ook in het Kralingse bos plaats had, heeft Rotterdam dubbel en dwars bewezen dat de organisatie van grote internationale sportevenementen haar uitstekend afgaat.

Internationale dressuurruiters kozen het CHIO Rotterdam als beste outdoor evenement en bezoekers zijn unaniem enthousiast over het aanbod in sportief en muzikaal entertainment, veel show, heerlijke hapjes, drankjes, en een groot aanbod winkeltjes. Het bos is ’s avonds feeëriek verlicht, je ruikt de geuren van de bomen en hoort de paarden, de beste van de wereld,  snuiven en hinniken.


Hippische genieten voor iedereen


Het vijfdaagse hippische evenement trekt deelnemers en bezoekers uit Rotterdam, Nederland en de wereld. Kinderen genieten in het kinderdorp van springkastelen en dieren als pony’s, konijnen en zelfs kamelen en kunnen hun muzikale idolen zien optreden. Shoppers slenteren heerlijk langs de vele country fair en culinaire stands en elke avond is het in het Stroodorp groot feest met spetterende optredens en borrelende mensen die netwerken en plezier handig combineren. Kortom: geniet van  de verrichtingen van topruiters uit ons eigen land en de wereldlanden, laat je gastronomisch verwennen met champagne, culinaire hapjes of een compleet diner in het restaurant van de nieuwe Grandstand. Een glas bier met patat van Bram Ladage behoort ook tot de mogelijkheden. Ga winkelen of een avond uit en maak grote kans bekende Nederlanders tegen het lijf te lopen. Bent u minder goed ter been,  daar is aan gedacht en u kunt het evenement goed bezoeken. Kijk voor alle informatie en kaarten op www.chio.nl

Terug naar rubriek Uitgelicht

Reacties op dit artikel
Plaats hier uw reactie

Een onvergetelijk leuke dag voor Sophiakinderen

09.07.2012
2184
Views

Rotterdam telt vele benefietevenementen. Evenementen waarvan de opbrengst ten goede komt aan mensen en organisaties die het geld hard nodig hebben voor welk doel dan ook. Eén van de vele evenementen is het combi-evenement van de Rotaryclub Rotterdam Delfshaven. Het eerste deel bestaat uit een rit met supersnelle bolides voor kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis en het tweede evenement is de Haring & Hamburgerparty op de Hockeyclub Rotterdam.

Meer..

Succesvolle EK-actie Shoe Club

12.06.2012
2155
Views

Hugo Borst, Ted Langenbach en de mensen van Cruyff Classics verzamelden zich op zaterdagmiddag 26 mei in de Shoe Club in Rotterdam. Reden? Er werden zogeheten petje-op-petje-af-quizjes gespeeld met het winkelend publiek. 

Meer..

Herdenking bombardement Rotterdam op 14 mei 1940

17.04.2012
2194
Views

Op 14 mei herdenkt Rotterdam het bombardement dat op die datum in 1940 de binnenstad verwoeste. Op deze dag staan diverse bijzondere activiteiten op het programma, waaronder verschillende herdenkingsbijeenkomsten.

Meer..

Jong Rotterdams talent schittert tijdens Music Matters

13.04.2012
1523
Views

Op vrijdagavond 20 april vindt in de reeks ‘Music Matters presents...’ alweer het tweede concert plaats in De Unie.

Meer..